Find den perfekte gave til de mindste i familien

For de mindste i familien er det altid noget helt særligt at fylde år. Spændingen stiger i flere uger inden den store dag, og når så dagen endelig oprinder, og gaverne vælter ind, så kan det næsten blive for meget for de små.

Der er ingen større glæde end at se et barn pakke gaver op – specielt hvis gaverne er noget, de virkelig har ønsket sig. Her er klart mest glæde ved de hårde pakker, men det skal dog ikke afskrække dig fra at vælge noget smart tøj til familiens mindste. Der er mange gode gaver til børn, og det er bare med at kaste sig ud i det.

Hold dig til ønskesedlen – men vær samtidig kreativ

Nogle gange kan det være svært at finde gaver til de mindste i familien, fordi man netop ikke kan bære, hvis gaven ikke er den helt rette. Derfor forfalder mange til bare at købe ukritisk ud fra ønskesedlen; et træk, der heller ikke nødvendigvis er en dårlig idé.

Det betyder meget ofte, at gaverne bliver meget upersonlige, og hvis du egentlig hellere vil give en lidt mere personlig gave, så handler det om at kombinere ønskesedlen med en større grad af kreativitet.

En perfekt gave til 2-årig skal f.eks. være noget, der kan stimulere deres sanser, men det behøver ikke være kedeligt, normalt legetøj, som alle og enhver har stående på hylderne.

Selvfølgelig skal de mindste i familien have det, de ønsker sig, men selv de mindste kan også lære at sætte pris på den tanke, der ligger bag en gave. Derfor: Tænk ud af boksen, og du vil finde, at gaven bliver sjovere at give og modtage.

Hent inspiration fra alle internettets afkroge

Hvis du er typen, der partout ikke vil give gaver, der står på ønskesedlen, så kan der være god fidus i at undersøge en lang række sider på nettet for at finde inspiration.

Ofte kræver den helt perfekte gave, at man har lavet sin research ordentligt – og det er noget særligt forældrene til barnet sætter stor pris på.

Undersøg de nyeste tendenser indenfor legetøj og motorisk leg, undersøg mulighederne for nye tøjmærker, der egner sig perfekt til børn, og hold i det hele taget øjne og ører åbne for nye indtryk.

Dermed kan du med lidt held og kreativitet finde frem til den helt rigtige gave til de mindste i familien.

Brug din viden om barnet til at skabe en personlig gave

Selvom langt de meste handler om materialisme, når man har med mindre børn at gøre, så kan det stadig være på sin plads at finde en lidt mere personlig gave, som barnet kan få glæde af på sigt.

Her handler det i nogen grad om at tænke mere langsigtet, og det bliver i højere grad en gave til forældrene i første omgang. Dette er der intet galt i, så længe barnet kan drage nytte af gaven på et senere tidspunkt.

Den personlige gave handler i høj grad om at bruge den viden, man har om barnet og forældrene, til at skabe en personlig bro mellem dig, som giver, og forældre/barn, som modtagere.

Det er aldrig nemt at finde på de mest personlige gaver, men de er ikke desto mindre utrolig givende, når det lykkes – og der bliver altid sat meget stor pris på det arbejde, som gaven har krævet.

Find flere gode gaver til den 2-årige lige her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!