Sød baby

Derfor skal du have en babynest til baby

En babynest er en lille blød madras, som er omkranset af polstrede kanter, så baby ikke falder ud. Din lille guldklump kan tage en skraber i sin babynest eller ligge og hygge sig i den, når det er tid til at lege.

Er du ikke overbevist om, at en babynest er dine penge værd, vil vi her i artiklen præsentere dig for de bedste argumenter for at investere i en babynest. 

En babynest giver tryghed

Du har sikkert bemærket, at dit barn trives i din favn. Her får barnet nemlig tryghed, nærvær og varme, hvilket får din lille solstråle til at slappe af. Det er dog ikke altid lige praktisk at have sit barn i armene. Når du vil have armene fri for en stund, kan du placere baby i sin nest, som minder om din lune favn. I de fleste tilfælde vil baby falde til ro og veltilfreds ligge og hygge sig eller tage en lur.

Du kan tage den med dig

For et lille sind kan det være overvældende, når omgivelserne er fremmede og ukendte. I nogle tilfælde kan baby blive urolig, utilfreds eller måske endda hysterisk, fordi omgivelser gør ham/hende utryg.

Man kan naturligvis vælge at blive hjemme, for at undgå sådanne situationer, men de fleste voksne har brug for at komme lidt væk hjemmefra i ny og næ. For at gøre de ukendte omgivelser lettere at håndtere, kan du medbringe jeres babynest, som hverken vejer eller fylder alverden. Når baby placeres i babynesten, som han/hun kender hjemmefra, vil det ofte resultere i et gladere og mere roligt barn.

Babynesten kan bruges mange steder

En babynest kan bruges i en tremmeseng, som af og til kan føles overvældende for baby, fordi den er så stor. Ligger baby i sin babynest i tremmesengen, føles pladsen mindre, hvilket som regel får barnet til at falde til ro.

Også i barnevognen kan nesten benyttes. Her tjener den samme formål som i tremmesengen.

Som vi allerede har nævnt, kan en babynest frigøre dine arme for en stund, når du lader baby ligge og hygge sig i den hyggelige rede. Reden kan placeres på gulvet, i sofaen eller sågar på køkkenbordet (så længe du holder øje med barnet).

De fleste småbørn har det bedst, når de hele tiden kan se enten mor eller far – det er muligt med en babynest, som kan placeres hvor end det lige måtte passe.